• Home
 • About Kalmár Gyöngyi

About Kalmár Gyöngyi

 • Magyar
  Kalmár Gyöngyi vagyok, Kézápoló –Műköröm építőként végeztem 2012-ben.

  A nővéremtől (Kalmár Krisztina) tanultam meg mindent, amit ebben a szakmában csak lehet.

  Magyarországon 3 évet dolgoztam , jelenleg Németországban élek és dolgozom.

  Porcelánnal és zselével is dolgozom egyaránt. A porcelán áll közelebb a szívemhez.

  A kedvenc díszítő technikám a zselé. Sokféle díszítő technikát megtanultam, hogy könnyen tudjak a vendégek kedvére tenni. Mindig igyekszem követni az új technikákat és nyitott vagyok az új befogadására.

  A munkáimat mindig érzéssel szeretettel végzem. Figyelek a vendég kívánságaira, és segítek neki a forma a szín és a díszítés kiválasztásában, hogy olyan körmökkel távozzon, ami hozzá illik, és elégedett legyen. Nálam mindig kellemes és vidám hangulatban telik az idő, a vendég ki tud kapcsolni ebben a rohanó világban.

  Oktatással is foglalkozom, egyelőre díszítési technikákat oktatok.

  Oktattam már Magyarországon és Németországban is egyaránt. Rengeteg új ötletem van, amit a jövőben szeretnék megmutatni a leendő és új tanulóimnak.

  Az oktatásaimon figyelek a tanulóimra mit csinálnak és ha valami nem megy akkor segítek nekik kijavítani megfogom a kezüket és segítem őket.

  Megtanítom az ecsethasználatot tisztítást, színkeverést, árnyékolást, ombre- hatást és minden kis trükköt hogy lehet élet hűbb egy figura.

  Mindig minőségi anyagokat dolgoztam és azzal is fogok, mert nekem fontos, hogy a vendég és a tanuló is minőséget kapjon.

  Jelenleg a KKSP termékcsaláddal dolgozom, és tapasztalataim azt mutatják, hogy csodás termékekről beszélünk. Minőségi ecsetek vannak, amik elengedhetetlenek, hogy ha szép kifinomult munkát szeretnénk.

  Sok szeretettel várom a meglévő és az új vendégeimet.

  Kalmár Gyöngyi

  Bürgerstraße 16
  87600, Kaufbeuren
  Germany

  Email: gyongyosbaba@gmail.com
  Phone: +4917643562157
  Homepage

 • German